Uncategorized

“Iată de ce ar trebui să începi să consumi lămâi congelate”

Când storc o lămâie, unii indivizi scot doar sucul, lăsând coaja. Totuși, există mai multe beneficii ale păstrării nutrienților din coaja de lămâie.



Folosește acest avantaj adăugând coajă sau suc de lămâie la salate. De fapt, lămâile sunt benefice în toate modurile și multe afecțiuni pot fi ajutate prin utilizarea diferitelor părți ale fructului.

 

 

Există o tehnică verificată pentru congelarea lămâilor care va păstra toți nutrienții intacti. Pentru a preveni consumul de lămâi expuse la pesticide și îngrășăminte chimice, cumpără lămâi organice înainte de a le congela. Dacă dorești să folosești lămâi în gătit, aceasta este calea de urmat. Poți folosi coaja sau chiar întregul fruct citric mai târziu. Sigilarea unui sac de congelator este cea mai bună modalitate de a congela lămâi întregi. După aceea, pune sacul în congelator. Stoarce lămâile și pune deoparte coaja pentru a face suc de lămâie congelat. După obținerea sucului, toarnă-l în mici forme de cuburi de gheață și pune-le într-un sac de congelator. După aceea, toacă mărunt coaja de lămâie și depoziteaz-o într-un recipient etanș în congelator.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

Author: morenews99.com