Uncategorized

Doar în acest fel se face plăcinta cu foi gata pregătite….

Acesta este cel mai bun mod de a pregăti o plăcintă crocantă din foi gata pregătite – cu acest sos plăcinta se topește în gură. Rețetă și video de la simpatica Violeta din bucătăria Letina: Plăcintă turnată, crocantă, cu unt, brânză și smântână pentru gătit. Rețeta este neobișnuită, dar nu veți regreta.

 


 

Dacă o încercați, vă veți convinge cât de simplă este și incredibil de gustoasă. Pentru a face această plăcintă nu trebuie să fiți experți, trebuie doar să urmați exact instrucțiunile. Veți obține o plăcintă foarte delicioasă, din care toți vă vor cere încă o bucată.

 

 

 

Plăcinta se toarnă cu smântână lichidă neutră, dar dacă nu aveți, poate fi înlocuită cu lapte. Deasupra puteți presăra susan, semințe de in, chimen, semințe negre sau semințe de dovleac și floarea-soarelui, sau orice doriți. Dacă doriți, puteți crește cantitatea de ingrediente pentru sos.

Pentru o jumătate de kilogram de foi, dacă doriți ca plăcinta să fie puțin mai suculentă, puteți folosi o doză dublă față de cea indicată în rețetă, adică 250 g unt și 500 ml smântână neutră. Cu toate acestea, chiar și conform rețetei date, plăcinta este excelentă.

În loc de unt, puteți folosi margarină, iar în loc de brânză, puteți pune spanac sau o umplutură la alegere. Puteți chiar să o pregătiți cu carne tocată, iar în acest caz veți obține o mâncare bogată și delicioasă. Odată ce o faceți o dată, o veți face mereu în acest fel.

Pentru a pregăti această plăcintă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI….

 

 

Author: morenews99.com