Uncategorized

Cea mai frumoasă rețetă tradițională pentru salată rece; dacă nu o aveți, notați-o, curând veți avea nevoie de ea.

Salată foarte gustoasă și vitaminizantă pe care toată lumea o adoră. Aceasta este cea mai bună salată amestecată pentru iarnă pe care ați încercat-o vreodată! Rămâne crocantă și nu este prea acră. Poate fi mâncată și a doua zi.

 



Vă prezentăm câteva rețete – exemple de cum se prepară acest mod special de conservare pentru iarnă. Prima rețetă este pentru ardei, a doua pentru castraveți, iar a treia pentru salată amestecată din legume diferite.

 

 

 

Ardei în borcan la rece. Ingrediente necesare: 5 kg de ardei, 1 litru de oțet alb de 9%, 150 g de sare, 300 g de zahăr, 3 litri de apă și 1 pliculeț de conservant. Procedură: Mai întâi, spălați bine ardeii cu apă rece.

Apoi, curățați-i de codițe și semințe și tăiați-i în bucăți de dimensiunea dorită. Puteți să-i tăiați mai mari sau mai mici, în funcție de cum doriți să arate în farfurie.

Așezați bucățile tăiate în borcane de sticlă, spălate și sterilizate în prealabil. Într-un vas mai mare, amestecați zahărul, sarea și un pliculeț de conservant.

Într-un alt vas mare, adăugați 3 litri de apă, oțetul și amestecul de zahăr, sare și conservant. Amestecați bine cu o lingură până când toate ingredientele se dizolvă. Este posibil să fie necesare câteva minute de amestecare, deoarece sarea și zahărul se dizolvă mai greu în apă rece.

Cu această lichidă (când observați că nu au rămas cristale nedizolvate), umpleți borcanele până la margine. Aveți grijă să nu rămână nici o parte a ardeiului neacoperită.

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com