Uncategorized

Tulumbele în ulei rece sunt un succes garantat: din această compoziție ies trei tăvi pline.

Din această compoziție ies foarte multe tulumbe, peste 60 sigur dacă sunt mari, iar dacă sunt mai mici, 70-80 sau poate chiar mai multe bucăți. Le prăjesc în două cratițe pentru că astfel timpul petrecut pe picioare se reduce la jumătate.

 



Ceea ce este un succes garantat este că tulumbele trebuie prăjite în ulei rece.

 

 

 

Tulumbele Acesta este un truc vechi de patiserie care înainte era cunoscut rar, așa că uneori gospodinele se dezamăgesc de tulumbele de casă când nu ies la fel de bine ca cele de la patiserie.

Când sunt prăjite în ulei rece, tulumbele ies aerisite și moi în interior, dar crocante la exterior. Nu se ard niciodată și nu se formează spumă. Plus, se întorc singure în timpul prăjirii.

Tulumbele Poate că se folosește de două ori mai mult ulei decât de obicei, dar, în schimb, timpul de pregătire se reduce la jumătate. În loc să petreceți 4 ore, veți petrece două ore. Plus, nu faceți tulumbe în fiecare zi… –

Ingrediente necesare: 750 ml lapte, 150 ml ulei, 1 plic de zahăr vanilat, o cană mică și jumătate de zahăr, 525 g făină și 3/4 plic de praf de copt, 6 ouă, 2 litri ulei. Pentru sirop: 2 kg zahăr și 2 litri apă.

Mod de preparare:

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

 

Author: morenews99.com