Uncategorized

ROȘII PELATE ÎN BORCAN:

Faceți roșii pelate în borcan după această rețetă. Veți vedea că niciun sos italian nu se compară – rețetă originală pentru cel mai gustos sos de roșii. Fierbeți pastele, adăugați aceste roșii și bucurați-vă de gustul minunat.

 


 

 

Ingrediente necesare: 2 kg de roșii, 2 lingurițe de zahăr, 2 lingurițe de sare și puțin busuioc proaspăt

 

 

 

Procedură: Spălați bine roșiile sub un jet de apă rece, apoi crestați-le în cruce și scufundați-le mai întâi în apă clocotită timp de aproximativ 30 de secunde, apoi imediat în apă rece, de asemenea, 30 de secunde.

Scoateți-le cu o lingură cu găuri. Prin această procedură, roșiile se vor decoji mult mai ușor. Decojiți roșiile și tăiați-le în jumătăți sau sferturi, în funcție de mărimea lor. Îndepărtați partea tare.

Sterilizați borcanele în cuptor la 100 de grade, timp de 15-20 de minute. Puneți roșiile în borcane sterilizate și adăugați frunze proaspete de busuioc după dorință și gust.

În timp ce așezați roșiile, presați-le ușor cu degetele, dar nu prea tare. Când umpleți borcanul două treimi, puneți 1 linguriță rasă de zahăr, completați cu roșii până la vârf, iar la final puneți și o linguriță rasă de sare.

Astfel pregătit, închideți borcanul cu un capac metalic. Repetați procedura cu roșiile rămase, adică al doilea borcan. Momentul final: Căptușiți o oală mai mare cu un prosop și adăugați 1,5 litri de apă. Puneți borcanele și fierbeți-le la temperatură moderată timp de 35-40 de minute. Lăsați borcanele să se răcească complet în apă.

Puteți vedea detaliile procedurii în videoclipul AICI. Citiți și următoarea rețetă pentru cea mai gustoasă „Salată de vânător”: Salată de vânător pentru iarnă: mult mai bună decât ajvarul și pinđurul la un loc! Toți vă vor cere rețeta. Încercați-o o dată și vă veți convinge.

Ingrediente necesare:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

 

Author: morenews99.com