Uncategorized

Am umplut ardeii cu ceva ce nu v-ar fi trecut niciodată prin cap – gustul a fost fenomenal.

Salutare tuturor. Astăzi pentru prânz am făcut ardei umpluți, dar într-un mod cu totul diferit, cu un ingredient pe care nici nu v-ați fi gândit vreodată să-l puneți.

 


Ardeii au ieșit foarte gustoși și suculenți, iar odată ce îi veți încerca, veți dori adesea să-i preparați, pentru că sunt delicioși. Un prânz autentic de familie.

 

 

Modul obișnuit de preparare a ardeilor umpluți este cu carne tocată și sos de roșii, sau o variantă similară, iar în versiunea post se umplu cu cartofi sau orez. Aceasta este o metodă complet diferită și o altă alegere de ingrediente.

Ingrediente necesare: 3-4 linguri de ulei, 1 ceapă mică (sau 2-3 cepe tinere), jumătate de linguriță de sare (sau după gust), 2 bucăți mari de piept de pui,

Condimente: piper negru măcinat, boia iute (ardei roșu iute), curry, vegeta (condiment uscat), ardei roșu…

Veți mai avea nevoie de: 1 morcov mare sau 2 morcovi mici (râșniți), 1 roșie (tăiată cubulețe mici), 200 g orez alb fiert, 1 plic de supă cremă de ciuperci, 10 ardei de mărime medie, 500 ml smântână lichidă pentru gătit, 100 g cașcaval ras pentru presărat deasupra

Pregătire: tăiați ceapa mărunt, râșniți morcovul, tăiați carnea în cuburi, spălați bine ardeii. Râșniți cașcavalul. După ce veți face toate acestea, puteți începe procedura de preparare a mâncării.

Procedură:

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

 

Author: morenews99.com