Uncategorized

Îl beau pentru a dormi mai bine

„L-am băut pentru un somn mai bun, dar în fiecare dimineață m-am trezit cu stomacul mai plat”: băutura din 2 ingrediente…

 

 


 

Am auzit de mult despre această băutură, dar dintr-o dată toate media au început să scrie doar despre ea, iar chiar și prietenele mele au încercat-o și au avut doar cuvinte laudative, dar personal nu am fost niciodată prea interesată să o încerc și eu.

 

 

 

Pentru prima dată, anul trecut iarna am făcut pasta care într-adevăr a demonstrat că are efecte vindecătoare, imediat și gâtul mi-a trecut într-o zi, iar recent am pregătit și băutura făcută din aceeași pastă, recomandată de dr. Mario pentru problemele cu somnul.

Ce nu știam este că această băutură poate ajuta și la reducerea grăsimilor, în special a celor din jurul stomacului. Așa că am decis să împărtășesc experiența mea, poate fi utilă pentru unii dintre cititorii NMD. Am folosit o băutură din turmeric și lapte deoarece mi s-a recomandat ca un remediu împotriva insomniei.

În plus față de aceste două ingrediente, am folosit și miere, puțin ulei și un pic de piper negru. Băutura este cunoscută și sub numele de lapte de aur și are multe beneficii pentru sănătatea umană. Pasta din turmeric și miere este un excelent antibiotic natural, menționat anterior.

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com