Uncategorized

Fără să cheltuiesc niciun ban în plus, scufund merele în apă clocotită. Bunica mea făcea la fel!

Pe lângă aroma sa ușoară, oțetul de mere este bine cunoscut pentru presupusele sale beneficii medicinale. Fructul din care se face mustul sau cidrul de mere este fermentat, oferindu-i toți nutrienții și avantajele pentru sănătate ale fructului din care provine, inclusiv potențialul de pierdere în greutate.

 


 

Atâta timp cât lichidul tulbure nu este de origine industrială, sedimentele din el adesea servesc drept indicator fiabil al autenticității sale. În realitate, în acest caz este în mare parte pasteurizat și filtrat, pierzând numeroase calități—exact acelea care îl disting ca un aliment special și sănătos. În cele din urmă, adăugarea de sulfiți pentru a-i prelungi durata de viață îi slăbește și compromite puritatea organoleptică.

 

 

Deși poate fi folosit pentru curățarea casei, nu poate fi considerat același lucru cu alimentele. Astfel, ar fi preferabil să-l preparați acasă.

S-ar putea să fii surprins să auzi că nu doar că este fezabil, dar și foarte ușor! Cu toate acestea, pentru ca fermentația să aibă loc corect, trebuie luat în considerare un timp de odihnă îndelungat.

Să examinăm procesul!

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com