Uncategorized

Rețeta pentru Fericirea Cremoasă cu Vanilie

Mai întâi de toate, vreau să subliniez că sufleul nu este un preparat ușor de făcut. Dacă vrei să reușești, va trebui să ai mai mult decât o familiaritate superficială cu subiectul. Datorită colapsului rapid care apare la scoaterea din cuptor și urgenței cu care trebuie livrat la client, multe restaurante se abțin să-l servească.

 


 

Altele nu se ridică deloc, altele se ridică prea mult pe o parte, iar unele sunt prea făcute. Totul trebuie să fie impecabil pentru ca preparatul să fie considerat un succes. Oh, Doamne.

 

 

 

Nu ezita să încerci acum dacă ești pregătit pentru o provocare. Chiar dacă pregătirea bezelei pare o sarcină dificilă, totul va ieși perfect dacă ești răbdător și acorzi o atenție deosebită. Dacă rezultatul este bun, abilitățile tale de coacere vor fi instantaneu restabilite și toți cei de la masă vor fi impresionați! Chiar mai mult decât atunci când faci un biscuit, vei experimenta un sentiment de triumf personal.

 

 

 

 

Ce ai nevoie: 2/3 cană de smântână lichidă 1 cană de lapte integral jumătate de cană de zahăr granulat 4 gălbenușuri mari de ou 2 lingurițe de extract de vanilie pur sau 1 pastă de vanilie despicată și rasă Instrucțiuni: Amestecă laptele integral, smântâna și jumătate din zahăr într-un vas mediu. Amestecând periodic, aduceti amestecul la fierbere pe foc mediu în vas. Când apar bule în jurul marginilor, scoateți vasul de pe foc.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com