Uncategorized

Sprâncene de scorțișoară

Sprâncenele de scorțișoară sunt o delicatesă extraordinară (și delicioasă) care va îmbunătăți abilitățile tale culinare la un nivel superior. Aceste delicioase prăjituri își au rădăcinile în bucătăria tradițională turcească și sunt renumite pentru straturile lor fragede, umplutura de scorțișoară și dulceața subtilă.


 

Indiferent de momentul zilei în care le consumi, sprâncenele de scorțișoară îți vor incita simțurile gustative și te vor face să vrei mai mult. Sunt perfecte pentru micul dejun, o gustare la prânz sau un desert confortabil. Vino și descoperă rețeta acestei prăjituri delicioase cu mine în timp ce descoperim misterele ei.

 

 

 

De ce ai nevoie: Două căni de făină simplă Jumătate de linguriță de sare O lingură de zahăr granulat Jumătate de cană de unt nesărat cuburi, rece 0,5 uncii de apă cu gheață 1/3 cană de oțet alb Pentru umplutură: Jumătate de cană de zahăr granulat 1/4 linguriță de scorțișoară măcinată 1/4 cană de unt nesărat topit Pentru glazură: O cană de zahăr granulat 2 linguri de lapte Jumătate de linguriță de aromă de vanilie

 

 

 

Instrucțiuni:

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com