Uncategorized

Rețeta pentru aceste prăjituri am căutat-o un an întreg, fără unt, măsurată cu o cană, acum când o am nu aș schimba-o cu alta…

Reteta pentru aceste prăjituri am căutat-o un an întreg, fără unt, măsurată cu o cană, acum când o am nu aș schimba-o cu alta. Rețeta este de la Gourmet TV. Prăjitura umplută cu brânză și presărată cu susan deasupra este atât de moale și gustoasă încât veți dori să o mâncați în fiecare zi.


 

 

Aluatul se pregătește foarte repede și este ușor de frământat, apoi trebuie să așteptați ceva timp să crească, iar la final se coace doar timp de 25 de minute. O pregătesc pentru micul dejun, prânz, cină, mereu toate prăjiturile sunt mâncate, iar umplutura poate fi combinată după gustul dvs.

 

 

 

Pentru a pregăti aluatul, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 7 căni de făină, 1 cană de lapte, 1 cană de apă, 2 ouă, 10 g drojdie, 1 linguriță de sare, 1 cană de iaurt gros. O cană este de 200 ml.

În această rețetă se folosește brânză tare pentru umplutură, iar aluatul este uns cu unt. Veți mai avea nevoie de: 200 g susan, 100 g unt, 50 g miere, 150 ml apă, 200 g brânză tare.

Mod de preparare:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

Author: morenews99.com