Uncategorized

“Noră mea mereu fierbe 7 ouă pentru Paște și apoi face ceva unic – trebuie să vedeți…”

O idee minunată pentru sărbătorile de Paști, atât de frumoasă încât nu veți putea să vă dezlipiți privirea de la ele, vă va părea rău să le mâncați, dar să știți – sunt delicioase. Această idee a noră-mii se realizează foarte ușor și puteți chiar să vă adaptați rețeta, deoarece rezultatul final este cu adevărat frumos.

 


 

Dacă vă străduiți să aveți pe masă nu doar mâncăruri gustoase, ci și decorative, atunci cu siguranță sunteți în locul potrivit – voi încerca să vă explic cel mai bine posibil, dar întregul proces este înregistrat și prin fotografii.

 

 

Și anume, din ouă fierte simplu puteți pregăti multe preparate delicioase și frumoase la aspect – lalele! Citiiți rețeta detaliată și urmați toți pașii care sunt foarte simpli. Iată ce aveți nevoie pentru a pregăti lalele de Paști din ouă fierte:

INGREDIENTE NECESARE: 7 ouă, 9 bastonașe de crab (sau pește la alegere, puteți folosi și șuncă rasă sau altceva la alegere), 200 g cremă de brânză, 1 linguriță mică de piper negru măcinat sau după gust, 1 linguriță de sare, puțină pudră de curry după gust și ceapă verde (tulpinile, sau poate ceapă verde)

MOD DE PREPARARE:

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com