Uncategorized

Prajitura de Legume Proaspete din Grădină cu un Strop de Brânză

Texturile crocante și gusturile vii ale legumelor proaspete din grădină sunt combinate cu bogăția cremoasă a brânzei în această prăjitură de Legume Delicioase, rezultând un echilibru perfect în fiecare înghițitură. Dacă căutați o masă consistentă care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de reducere a greutății sau dacă pur și simplu doriți să aveți o cină hrănitoare cu familia, această prăjitură este o opțiune minunată care satisface atât papilele gustative, cât și preocupările dumneavoastră de sănătate.

 


 

În scopul de a îmbunătăți nu numai gusturile, ci și avantajele nutritive, fiecare componentă a prăjiturii de Legume Delicioase a fost selectată cu atenție. Ardeii luminoși și condimentele picante oferă o explozie de aromă și antioxidanți acestei mese, în timp ce cartofii și varza servesc drept componente de bază ale felului de mâncare, oferind fibre și vitamine esențiale. Această prăjitură, coaptă la perfecțiunea aurie, nu numai că este foarte atrăgătoare pentru papilele gustative, dar este și foarte plăcută pentru ochi, ceea ce o face masa ideală pentru cei care apreciază o bucătărie minunată care este și benefică pentru ei.

 

 

INGREDIENTE

4 linguri ulei (80 ml) 1 ceapă tocată mărunt 2 cartofi medii, curățați și tăiați cubulețe 400 de grame de varză tocată 1 morcov ras 3 ardei verzi, tăiați cubulețe 1/2 ardei roșu, tăiat cubulețe 1 linguriță pudră de chili (5 grame) 1 linguriță piper negru (5 grame) 1 linguriță sare (5 grame) 3 ouă Mai puțin de 1 cană de lapte (170 ml) Mai puțin de 1 cană de iaurt (170 ml) 1/2 pahar de ulei (45 ml) 2,5 linguri de făină (35 grame) 1 linguriță sare (5 grame) 1 linguriță piper negru (5 grame) 1 plic de praf de copt (10 grame) 1 praf de pătrunjel 200 de grame de brânză cheddar rasă

INSTRUCȚIUNI

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com