Uncategorized

Elixir natural pentru plante… Presărați în pământ și ele se ridică imediat și se întorc la viață…

Un elixir natural pentru plante… Presărați în pământ și ele se vor ridica imediat și se vor întoarce la viață…

 


 

 

Unii agricultori spun că este chiar mai bun decât bicarbonatul de sodiu și drojdia… Plantele vor fi luxuriante, cu frunze frumoase, multe flori și fructe.

 

 

 

Mulți nu știu cât de prețioase sunt cojile de ou pentru plante, astfel că adesea le aruncă la gunoi.

Cu puțin efort, acestea pot fi folosite pentru a face un îngrășământ organic, ecologic pentru diferite tipuri de plante.

Calciul pur este rar în natură. Însă, coaja de ou conține aproximativ 90% carbonat de calciu, astfel încât îngrășământul din coji de ou este perfect pentru hrănirea legumelor și florilor.

Este 100% natural, iar prepararea sa este foarte simplă. Acest supliment permite o solubilizare rapidă a tuturor substanțelor nutritive.

Crește imunitatea plantelor, mărește permeabilitatea solului, astfel încât rădăcinile plantelor primesc mai mult oxigen, ceea ce face ca în timpul secetei să nu se formeze o crustă dură la suprafața solului.

Umiditatea este distribuită uniform, ceea ce vă permite să reduceți cantitatea de apă folosită. În plus, cojile de ou resping dăunătorii, melcii, rozătoarele și altele.

Utilizarea pulberii din coji de ou previne dezvoltarea bolilor florilor, cum ar fi putrezirea florilor și mucegaiul negru.

Există trei metode care sunt cel mai des utilizate.

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

 

Author: morenews99.com