Uncategorized

TORTURI CU CURMALI ȘI ALUNE DE PĂDURE CARE, ÎN ACESLAȘI TIMP, SUNT ȘI UN LEAC PENTRU SÂNGE:

Iată de ce ar trebui să faci aceste prăjituri delicioase: Curmalele au o gamă largă de valori nutritive și medicinale, motiv pentru care mulți spun că sunt cele mai sănătoase fructe din lume.

 


 

Practic nu există boală pentru care curmalele să nu poată ajuta. Ele sunt fructe foarte nutritive, conținând zahăr natural sub formă de glucoză și fructoză.

 

 

Curmalele uscate măcinate în apă în care au stat peste noapte sunt un bun leac pentru întărirea inimii și funcțiile vitale ale acesteia. Curmalele sunt, de asemenea, un remediu natural foarte eficient pentru constipație.

Excelentă sursă de fier

Pacienții anemici ar trebui să consume cât mai multe curmale, deoarece acestea sunt o sursă excelentă de fier. Aproximativ 100 de grame de curmale conțin aproximativ 0,90 mg de fier, adică aproximativ 11% din aportul zilnic recomandat.

Fierul, ca parte a hemoglobinei din globulele roșii, determină capacitatea de a transporta oxigenul în sânge. Cei mai mari consumatori de fier sunt copiii în perioada pubertății și femeile însărcinate.

Opresc diareea

Curmalele conțin potasiu, care este util în oprirea diareei. În plus, curmalele ajută flora intestinală să se reînnoiască mai rapid. Consumând regulat curmale, veți ajuta intestinele să producă bacterii bune.

Remediu pentru scaunul tare

Așa cum opresc diareea, curmalele pot ajuta și la digerarea mai rapidă și mai ușoară a alimentelor. Trebuie să luați câteva curmale și să le puneți în apă curată înainte de culcare. Peste noapte, curmalele își vor elibera sucul lor, care este un excelent laxativ, stimulând intestinul lenes.

Scad colesterolul

Curmalele au capacitatea de a reduce nivelul de colesterol LDL (colesterolul „rău”) din corp. Prin urmare, aceasta este o mâncare excelentă pentru persoanele cu colesterol ridicat, care provoacă depunerea grăsimilor în artere, ceea ce duce la îngroșarea sângelui și alte boli de inimă.

Întăresc inima

Persoanele cu inimă slăbită pot folosi această fructă incredibilă. Peste noapte, înmuiați curmalele cu semințe în apă.

Dimineața, scoateți semințele din curmale și le măcinați într-un blender împreună cu apa în care au stat peste noapte. Această remediu natural trebuie consumat de mai multe ori pe zi pentru a întări inima.

REȚETĂ. INGREDIENTE NECESARE:

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

 

Author: morenews99.com