Uncategorized

“Maica mea a slăbit 10 kilograme:

Când vine vorba de slăbit, nu există o singură acțiune pe care trebuie să o faceți pentru a obține rezultatele dorite. Fiecare organism funcționează în moduri proprii și, având cunoștințe solide despre corpul tău, poți să-ți creezi propriul plan de slăbit sănătos.

 


 

Cu toate acestea, există câteva reguli generale când vine vorba de slăbit. Cel mai important și primul lucru este să bei întotdeauna apă. Apa curăță corpul, îl revigorează, îl hidratează și pătrunde adânc în fiecare celulă, așa că trebuie să bei între 2 și 4 litri pe zi.

 

 

Apa este un stimulent pentru multe procese importante și responsabile de sănătatea noastră și în acest caz este necesară consumarea ei. Dacă bei un pahar de apă jumătate de oră înainte de fiecare masă, corpul tău va cere mai puțină mâncare, deoarece te va ține sătul pentru mai mult timp.

Pe de altă parte, nu trebuie să neglijezi activitatea fizică. Astfel, organismul arde caloriile acumulate pe parcursul zilei. Activitatea fizică, care poate varia de la plimbare la alergare ușoară, exerciții la sală sau acasă, este importantă pentru menținerea mobilității și întărirea imunității și a sănătății generale.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com