Uncategorized

7 plante care cresc și înfloresc în apă (așa că nu trebuie să folosiți sol)

Plantele de interior sunt la fel de utile precum sunt necesare în mediile închise, atât pentru capacitatea lor de a reînnoi oxigenul, cât și pentru efectul lor relaxant și ca element decorativ simplu.

 


 

Cu toate acestea, nu toți oamenii au ocazia să dedice timp plantelor și, dacă acesta este cazul dumneavoastră, cu siguranță veți fi încântat să știți că există unele tipuri de plante care pot fi cultivate în apă.

 

 

Cel mai important lucru de avut în vedere este că trebuie să furnizați plantelor substanțele nutritive pe care de obicei solul le furnizează. Aceasta este o operație simplă și, deși creșterea plantelor cu această metodă este mai lentă, putem avea o grădină de interior fără a fi nevoie să petrecem ore îngrijindu-ne de plantele noastre.

Dracaena braunii (Bambus norocos) Numele acestei plante este înșelător, deoarece, deși este similară ca aspect, nu aparține familiei de bambus. Dracaena braunii a fost asociată cu un înțeles al bogăției și al abundenței.

Asigurați-vă că tulpinile plantei sunt complet scufundate în apă, că primește lumina indirectă potrivită și că fertilizați apa cel puțin o dată la două luni.

Epipremnum aureum (Pothos) Pothos este una dintre cele mai populare și răspândite plante de interior, datorită rezistenței sale incredibile și aspectului tropical. Pentru a crește pothosul în apă, asigurați-vă că submergeți bine capătul tulpinii, care va dura câteva săptămâni pentru a genera rădăcini.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com