Uncategorized

Costă doar câțiva cenți, dar cât de mult beneficiu: 5 idei utile cu cleme pentru cabluri care cu siguranță vor fi de folos.

Fiecare casă ar trebui să aibă cleme pentru cabluri! Costă doar câțiva cenți, dar aduc multe beneficii. Să vă arătăm 5 trucuri interesante pe care le puteți face cu cleme de plastic! Acestea sunt moduri simple, dar ingenioase de a organiza lucrurile în casa dumneavoastră.

 


 

Trucul #1: Stocarea lucrurilor Luați 5 cleme pentru cabluri. Fixați-le între ele formând un lanț de inele. Tăiați excesul de plastic. Agățați-le pe un umeraș. Pentru fiecare inel – alt umeraș! Astfel, puteți încăpea mai multe lucruri în dulap.

 

 

 

 

Trucul #2 cu un umeraș Luați 2 umerașe. Conectați-le cu două cleme de plastic. Tăiați excesul.

Rezultatul a fost o felie de cleme. Cu ajutorul său puteți stoca lucruri nu pe raft, ci pe un umeraș! De exemplu, puteți stoca astfel o pătură pliată, pernă sau lenjerie de pat. Trucul #3 cu fire Dacă aveți cabluri încurcate, rezolvați problema rapid și ușor cu cleme pentru cabluri! Mai întâi, conectați toate firele cu o clema.

Apoi separați fiecare fir fixând clemele între ele. Tăiați excesul de plastic. Acum firele sunt separate și nu se vor mai încurca!

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com