Uncategorized

Cum să transformi săpunul în detergent lichid?

Te-ai întrebat vreodată dacă este posibil să dai o nouă viață săpunului rămas și astfel să eviți risipa și consecințele sale asupra mediului înconjurător? Acest articol este pentru tine! În următoarele rânduri, vei descoperi un sfat pentru a transforma săpunul solid (preferabil săpunul de Marseille, dar alte tipuri de săpun vor face treaba) în detergent lichid pentru mașina ta de spălat.

 


 

 

Vei economisi mult bani și hainele tale vor avea un miros plăcut. Nu există îndoială că conservarea mediului înconjurător este o problemă importantă pentru toată lumea și ar trebui să acordăm mai multă atenție reciclării.

 

 

 

Dacă ai oportunitatea să reciclezi săpunul solid rămas pentru a face detergent lichid pentru mașina ta de spălat, ar trebui să o faci. Vei economisi bani și vei evita poluarea mediului înconjurător! De ce ar trebui să faci propriul detergent lichid pentru rufe? Dacă ești un dependent de DIY (“Do It Yourself” sau “fă-o singur” în franceză), vei aprecia să faci propriul tău detergent pentru mașina de spălat cu satisfacția de a-l face singur. Dar, în plus, evitând prețul ridicat al detergentelor lichide, reducând risipa și consecințele sale asupra mediului prin reciclarea săpunului rămas sau chiar economisind bani reali, sunt toate motive care te vor convinge să îți murdărești mâinile.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com