Uncategorized

Puneți o foaie de plantă aloe vera pe față – toate petele și imperfecțiunile vor dispărea cu acest rețetă verificată.

Păstrați o frunză de Aloe vera pe față – toate petele și imperfecțiunile vor dispărea cu acest rețetă verificată. Acest lucru este valabil într-adevăr – ambele plante sunt excelente în tratarea pielii iritate, precum și în hidratarea acesteia, cu mentiunea că Aloe vera are proprietăți antiinflamatorii mai puternice.

 


 

 

Aloe vera este bogată în uleiuri esențiale, rășini, polizaharide, calciu, tanin, acid formic și acid malic. Taninul este un puternic combatant al radicalilor liberi, reduce procesele inflamatorii, protejează pielea de radiațiile UV nocive, menține vitalitatea pielii și încetinește procesul de îmbătrânire.

 

 

 

Acizii din Aloe vera fac parte din acidul AHA (alfa-hidroxiacid), care este o alegere excelentă pentru susținerea exfolierii chimice. Această plantă va calma pielea iritată de acnee și de cicatricile pe care le lasă, dar va avea și un efect calmant asupra pielii expuse prea mult la soare, hidratând-o într-un mod real. Pielea va deveni mai moale și mai elastică.

Încercați unele dintre rețetele care au transformat această plantă într-unul dintre cele mai puternice remedii naturale la care se poate ajunge și care au un efect excelent și dovedit.

PREGĂTIRE ȘI UTILIZARE: Frunzele de Aloe vera se folosesc proaspete sau uscate. Se prepară un ceai dintr-o lingură de frunze proaspete zdrobite sau 3 lingurițe de frunze uscate lăsate la înmuiat în 250 ml de apă rece timp de zece minute. Se strecoară și se bea pe stomacul gol, o ceașcă dimineața, iar restul pe parcursul zilei.

Sucul proaspăt extras din frunzele plantei se aplică pe zonele afectate de eczeme, piele crăpată, ulcere. Câteva picături (2-3) de suc de frunză se picură în urechea afectată – dizolvă ușor ceara uscată din ureche, îmbunătățind auzul și reducând durerea.

O mână de frunze de Aloe vera tocate fin, 10 linguri de apă, 200 g de untură de porc, se fierb la foc mic 15 până la 20 de minute, se strecoară imediat și se păstrează în borcane la rece și la întuneric. Untura obținută se aplică pe locurile umflate și lovite, pe abcese, pe pielea bolnavă și altele. Pentru diabet, se consumă dimineața o frunză proaspătă de Aloe vera.

Pentru acnee și alte probleme ale pielii: 30 de grame de frunze uscate de Aloe vera se toarnă cu un litru de apă și se lasă să stea peste noapte. A doua zi se pune pe foc și se fierbe timp de 15 minute de la momentul în care începe să fiarbă. Apoi se dă la o parte. Se lasă să se răcească timp de aproximativ 20 de minute și se strecoară. Cu acest lichid, fața trebuie spălată de cinci ori pe zi, procedura repetându-se până când sunt obținute rezultatele dorite.

CREMĂ ANTI-BRUMĂRI. INGREDIENTE NECESARE:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…….

Author: morenews99.com