Uncategorized

Fața mea literalmente s-a transformat: Le spun tuturor rețeta cu care mi-au dispărut ridurile în doar câteva zile.

Întotdeauna îmi pregătesc cremele acasă pentru față, iar cele cumpărate, pline de o mulțime de substanțe toxice, le evit pe cât posibil.

 


 

Pentru că, după un anumit timp, pielea feței se saturează și nu mai reacționează la aceeași cremă ca la început, este necesar să se schimbe periodic ingredientele cremei utilizate.

 

 

Așa că mi-am adus aminte de o cremă cu 4 ingrediente, pe care nu o mai pregătisem de mult timp, dar de data aceasta am înlocuit un ingredient. Mai precis, în locul uleiului de măsline sau de migdale, am pus ulei de argan, conform experienței multor femei – unul dintre cele mai bune uleiuri cu efect de întinerire.

După ce am început să-l folosesc, în doar câteva zile am observat o diferență imensă în textura pielii. Aceasta părea mai netedă și mai fermă, iar tenul chiar părea puțin luminos. Pentru toți cei care vor să încerce o cremă naturală, făcută în casă, această rețetă v-o recomand cu căldură.

Această cremă făcută în casă este un mijloc ideal pentru îngrijirea pielii: hidratează, uniformizează tenul, reduce ridurile vizibile și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. Este potrivită pentru toate tipurile de ten. Are rezultate vizibile în doar șapte zile.

INGREDIENTE NECESARE:

1 lingură ulei de argan 1 gălbenuș 1 linguriță miere 2 lingurițe vaselină

MOD DE PREPARARE:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com