Uncategorized

Salata de cartofi este întotdeauna delicioasă, dar nimeni nu a rămas indiferent când o prepar așa.

I REȚETĂ – Salată de cartofi (de post) – așa o fac de ani de zile și nimeni nu a rămas indiferent. Puteți adăuga sau elimina ingrediente după dorință și gust, dar încercați și această metodă, cred că veți fi mulțumiți de gust, este perfect. Salata este excelentă și pentru zilele de post.

 


 

Ingrediente necesare pentru 4 persoane: 1 kg de cartofi, 100-150 ml de ulei de măsline, 1 lingură de muștar, câteva linguri de suc de lămâie, 1 ceapă roșie tăiată cubulețe, 1 mână de pătrunjel tocat, 1 lingură de condimente uscate pentru legume (vegeta), sare și piper negru după gust

 

 

Mod de preparare: Curățați cartofii și fierbeți-i în apă sărată. În timp ce cartofii fierb, pregătiți o marinadă din toate ingredientele (cu excepția pătrunjelului). Amestecați bine și lăsați deoparte până când cartofii sunt gata.

Scurgeți cartofii fierți de apă și, în timp ce sunt încă calzi, tăiați-i în cuburi groase sau rondele. Nu așteptați ca cartofii tăiați să se răcească, ci turnați imediat peste ei dressingul și amestecați bine. La final, presărați cu pătrunjel. Lăsați să se răcească sau serviți încă cald.

II REȚETĂ – O fac de ani de zile – cea mai delicioasă salată de cartofi cu carne de pui, fără maioneză

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

Author: morenews99.com