Uncategorized

Cum să tratezi venele varicoase în mod natural?

Venele varicoase reprezintă o problemă comună în care venele anormal de mărite apar în apropierea suprafeței pielii. Ele apar în mod obișnuit în mușchii gambei și coapselor când venele se extind.

 


 

Venele varicoase afectează aproximativ 25% dintre femei și 10% dintre bărbați.

 

 

Venele varicoase pot cauza durere, oboseală, neliniște, senzații de arsură, furnicături sau greutate în picioare. Aspectul umflării venelor este, de asemenea, o preocupare pentru mulți oameni.

Tratamentele medicale și chirurgicale pentru venele varicoase pot fi foarte costisitoare. Puteți încerca remedii pentru a reduce severitatea venelor varicoase și pentru a diminua disconfortul pe care îl pot provoca.

1 – OȚET DE MERE

Chiar dacă niciun studiu științific nu confirmă virtuțile medicinale ale oțetului de mere asupra venelor varicoase, acesta este un remediu natural pe scară largă folosit pentru a ameliora umflarea și senzațiile de greutate asociate cu venele varicoase.

Pentru uz extern, înmuiați un șervețel în oțet de mere și aplicați-l pe venele varicoase (30 de minute pe zi), ridicând picioarele pe o pernă. De asemenea, îl puteți consuma. De exemplu, dimineața și seara, turnați o lingură de oțet de mere într-un pahar de apă (clătiți-vă gura după consumarea acestei mixturi pentru a evita eroziunea smalțului din cauza acidității oțetului).

2 – ULEI DE MĂSline

Dacă plantele medicinale sunt tratamente eficiente împotriva venelor varicoase, este în principal pentru că îmbunătățesc circulația sângelui. Cu toate acestea, un simplu masaj cu ulei de măsline stimulează circulația sângelui și reduce inflamația, precum și senzația de durere.

Cum să faci?

 

 

CONTINUE READING…..

 

Author: morenews99.com