Uncategorized

Plăcinta cu lămâie Arizona Sunshine

Iubesc o rețetă la blender. Probabil pentru că curățarea după aceea este atât de ușoară. Sunt sigur că pentru cei mai mulți dintre voi, partea cea mai dificilă la gătit/copt este curățarea. Este uimitor cât de multe vase aduni dintr-o singură masă. Deci, da, ceva făcut la blender? Sunt total de acord. Răsfoiam feed-ul meu de pe Pinterest și am dat peste această rețetă.

 


 

Numele mi-a atras atenția. Plăcintă cu lămâie Arizona Sunshine?! Având în vedere că blogul meu se numește Baked in ARIZONA, practic trebuia să o încerc (și sunt obsedată de lămâie!) Apoi, când am citit că folosești ÎNTREAGA lămâie, cu coajă și tot, am fost foarte intrigată.

 

 

Partea cea mai bună este că această plăcintă este super ușoară (am folosit o crustă de plăcintă congelată) dar dacă vrei să faci rapid o crustă de plăcintă tot va fi destul de ușor. Cea mai dificilă parte este să alegi toate semințele din lămâie, în rest doar pui totul în blender, amesteci și torni în crustă.

40 de minute mai târziu ai o plăcintă cu lămâie, asemănătoare cu o budincă! Ne-a plăcut cel mai mult rece, cu un vârf de frișcă îndulcită deasupra. Viața îți oferă lămâi? Ai nevoie de ceva să-ți lumineze ziua? Fă această plăcintă, cu siguranță îți va schimba ziua. A fost exact ce avea nevoie luni mele :). Bucură-te!

INGREDIENTE – Pentru plăcintă: 1 lămâie mare 4 ouă mari ½ cană de unt topit 1 linguriță vanilie 1½ cană zahăr 1 crustă de plăcintă (9 inch), nefiertă (am folosit una congelată adâncă) – Pentru topping: (opțional) 1 cană smântână 2 linguri zahăr

INSTRUCȚIUNI

 

CONTINUE READING…..

 

Author: morenews99.com