Uncategorized

“ÎNMERGE COJILE DE CARTOF ÎNTR-UN BORCAN UMPLUT CU APĂ CLOCOTITĂ – CE SE ÎNTÂMPLĂ”

“Înmersați cojile de cartof într-un borcan cu apă clocotită – ce se întâmplă în continuare vă va surprinde. Iată de ce ar trebui să încercați această tehnică.

 


 

Niciodată să nu aruncați cojile de cartof, nu știți cât de utile pot fi. Iată ce se întâmplă dacă le puneți într-un borcan cu apă clocotită. Veți fi uimiți.

 

 

CARTOFII, DE ACEEA PÂNĂ ȘI COAJA VĂ POATE FI UTILĂ Cartofii, care fac parte din familia Solanaceae, se numără printre cele mai apreciate, achiziționate și consumate tuberculi din lume. Două națiuni europene se situează, conform unor statistici, pe primele două locuri în lista țărilor considerate printre cele mai mari consumatoare de legume: Italia și Franța. cartofi Cartofi Ei bine, da, chiar și italienii iubesc acești tuberculi care nu lipsesc niciodată de pe mesele noastre. Pe de altă parte, este un produs foarte versatil care se pretează foarte bine la crearea multor rețete gustoase.

Desigur, nu este niciodată o idee bună să folosiți în exces acest ingredient, deoarece crește nivelul de zahăr din sânge. Dar dacă este consumat în mod corespunzător, poate deveni un aliat incredibil în bucătărie și în dieta dumneavoastră. Format din 80% apă, cartoful este bogat în amidon și potasiu, dar sărac în fibre și proteine. Conține, de asemenea, vitamine din grupurile A, B și C care, totuși, se pierd considerabil în timpul gătitului.

Dacă consumați atât de des acest tubercul, atunci trebuie să știți acest secret. Data viitoare când gătiți cartofi, nu aruncați cojile: nu știți cât de utile pot fi și nu doar la masă!

Înmoaie Cojile de Cartof într-un Borcan Umplut cu Apă Clocotită:

 

 

CONTINUE READING…..

 

Author: morenews99.com