Uncategorized

“Părul alb devine negru în mod natural în doar 3 minute și creșteți rapid părul cu ajutorul degetelor de damă și cafelei.”

Okra sau Degete de Damă a fost o preferată pentru mulți dintre noi încă din copilărie, atunci când părinții noștri o ambalau în cutiile noastre de prânz și o împărțeam cu prietenii noștri. Dar puțin știam că este un ingredient uimitor pentru îngrijirea pielii!



Măștile faciale făcute cu ajutorul Okra sunt excelente pentru o piele strălucitoare și soluții anti-îmbătrânire. Femeile din Egiptul antic obișnuiau, de asemenea, să o folosească în regimurile lor de frumusețe.

 

 

Această legumă este, de asemenea, utilă pentru părul nostru. Tratează mătreața cu ajutorul acestei legume, care condiționează părul nostru, hidratează scalpul și ajută la prevenirea mâncărimii și uscăciunii. Acest lucru reduce mătreața și menține scalpul sănătos și puternic!

În plus, dacă vrei ca părul tău alb să devină negru în mod natural, ia în considerare utilizarea Okra.

Piele strălucitoare

Degetul de damă este o sursă bogată de nutrienți precum vitamina A, C, acid folic și calciu. Aceștia acționează asupra celulelor noastre pielii pentru a le face mai sănătoase, ceea ce conferă, la rândul său, o strălucire frumoasă pielii noastre. Încercați această mască facială pentru a obține acea strălucire mult dorită, unde tot ce aveți nevoie este pudră organică de okra și apă. Amestecați cele două ingrediente într-un bol pentru a face o pastă cu o consistență netedă. Aplicați pasta pe față și lăsați-o să acționeze cel puțin 15 minute. Clătiți cu apă caldă. Puteți utiliza această mască de două ori pe săptămână, dar fiți răbdător pentru a vedea rezultatul.

Piele tânără

 

CONTINUE READING……

 

Author: morenews99.com