NOBELIST GERMAN A UIMIT LUMEA: Cancerul este cauzat de aceste DOUĂ ALIMENTE, dacă oamenii știau, ar mai fi fost în viață
CANCERUL ARE O CAUZĂ PRINCIPALĂ DESCOPERITĂ OFICIAL DIN 1923, iar descoperitorul a primit Premiul Nobel în 1931 pentru asta. Puțini oameni din lume știu acest lucru pentru că, din păcate, adevărul este ascuns publicului. În 1931, cercetătorul german Otto Heinrich Warburg (1883-1970) a primit Premiul Nobel pentru descoperirea cauzei principale a cancerului. Dr. Warburg a descoperit că cancerul este rezultatul unui mod antifiziologic de viață.
Modul antifiziologic de alimentație (preponderent cu alimente care produc aciditate) și inactivitatea fizică determină organismul să creeze un mediu acid, sărăcit de oxigen. Aciditatea celulară elimină oxigenul, iar lipsa oxigenului în celule creează un mediu acid.
Dr. Warburg a spus: “Lipsa oxigenului și aciditatea sunt două fețe ale aceleiași monede: dacă cineva are una, are și cealaltă.”
Dacă aveți o aciditate prea mare, organismul dvs. va avea automat lipsă de oxigen; dacă vă lipsește oxigenul, organismul dvs. va deveni acid. Un mediu acid este un mediu fără oxigen.
“Dacă luați 35% din oxigenul unei celule sănătoase, o puteți transforma într-o celulă cancerigenă în doar două zile”, susținea dr. Warburg. “Toate celulele normale au nevoie absolută de oxigen, dar celulele canceroase pot supraviețui fără el. Acesta este un fapt incontestabil.”
Țesuturile canceroase sunt acide, în timp ce cele sănătoase sunt alcaline
În lucrarea sa “Metabolismul tumorilor”, dr. Warburg a arătat că toate formele canceroase îndeplinesc două condiții de bază: aciditatea sângelui și hipoxia (lipsa oxigenului). El a descoperit că celulele canceroase sunt anaerobe (nu respiră oxigen) și nu pot supraviețui în prezența concentrațiilor ridicate de oxigen.
Celulele canceroase pot supraviețui numai cu ajutorul glucozei și într-un mediu lipsit de oxigen. Prin urmare, cancerul nu este nimic altceva decât un mecanism de apărare pe care îl folosesc celulele noastre pentru a supraviețui într-un mediu acid fără oxigen. Celulele sănătoase trăiesc într-un mediu alcalin bogat în oxigen, care le permite să funcționeze normal. Celulele canceroase trăiesc într-un mediu acid și sărăcit de oxigen.
Aciditatea și alcalinitatea organismului depind de alimentație
După ce procesul de digestie este încheiat, hrana, în funcție de profilul său nutritiv, creează condiții de aciditate sau alcalinitate în organism. Pe scurt, alcalinitatea organismului depinde de ceea ce mâncăm. Aciditatea sau alcalinitatea se măsoară pe o scară de pH de la 0 la 14, unde 7 este zona neutră. De la 0 la 7 este acid, iar de la 7 la 14 este alcalin.
Pentru ca celulele noastre să funcționeze cu succes, ele trebuie să aibă un pH ușor alcalin, puțin peste 7. În cazul unui individ sănătos, pH-ul sângelui se situează între 7,40 și 7,45. Sângele se reglează constant pentru a evita aciditatea metabolică. Cu toate acestea, anumite alimente acidizează sângele și poluează organismul.
Alimentele care acidizează organismul:
Author: morenews99.com