Uncategorized

Rulad rapid cu biscuiți Plazma și banane…

Amestecați biscuiții, untul topit și Nutella, apoi adăugați treptat puțin lapte pentru a obține o compoziție cu consistența nisipului umed. Distribuiți amestecul pe o bucată de folie transparentă în formă de dreptunghi. Lăsați la frigider timp de 30 de minute.

Bateți smântâna până devine frișcă și îndulciți după dorință, apoi adăugați nuca de cocos și amestecați. Distribuiți amestecul peste bază, iar la un capăt puneți bananele. Cu ajutorul foliei, rulați ruladă și lăsați-o la frigider timp de 30-40 de minute.

Amestecați smântâna rece cu gelatina și lăsați 5 minute să se hidrateze. Adăugați ciocolata albă și topiți-le împreună. O bucată de folie de nylon o adunați în pliuri și turnați ciocolata albă.

Apoi deschideți folia pentru a se îndrepta și a crea modele. Lăsați 5 minute să se răcească. Repetați procedeul și cu ciocolata neagră, distribuiți uniform peste ciocolata albă și lăsați 10 minute la frigider.

 



Scoateți rulada și învârtiți-o în ciocolata colorată. Înfășurați din nou în folie și lăsați să se răcească timp de 30 de minute.