Uncategorized

CELE MAI BUNE PLĂCINTE MOI GATA ÎN 10 MINUTE…

O rețetă excelentă și testată cu care veți pregăti plăcinte rapide fenomenale, cu care vă veți bucura cei dragi. Sunt delicioase și le puteți servi pentru micul dejun sau cină. Aluatul este fin și excelent, și poate fi păstrat timp de șapte zile dacă îl păstrați în frigider, ambalat.

 


 

Pregătiți aluatul, puneți-l în frigider și, după nevoie, scoateți și prăjiți câte plăcinte doriți. Aluatul este excelent și nu absoarbe deloc uleiul.

 

 

Ingrediente necesare: 500 ml lapte, 1 drojdie, 1 praf de copt, 4 ouă, 1 lingură sare, 200 ml iaurt și 1,4 kg făină ±

Mod de preparare: Cerneti făina într-un bol adânc, adăugați ouăle, praful de copt, iaurtul, sarea și laptele călduț cu drojdia dizolvată. Frământați aluatul la fel ca pentru chifle, să nu fie prea tare.

Frământați-l bine și puneți-l într-un bol curat, uns în prealabil cu ulei. Acoperiți-l cu folie de plastic, unsă pe interior cu ulei (pentru a nu se lipi aluatul când crește), apoi puneți-l în frigider.

Așa pregătit, aluatul poate fi păstrat în frigider până la șapte zile. Când doriți, scoateți aluatul, formați plăcintele cu mâinile umede sau unse și prăjiți-le în ulei încins, pe ambele părți. Restul de aluat puneți-l înapoi în frigider.

Puteți mânca plăcintele cu brânză, dulceață de smochine sau cu ce doriți; sunt excelente atât în varianta dulce, cât și în cea sărată. / Coolinarika.com

II Rețetă – Plăcinte de post moi ca un burete și atât de delicioase, încât nu sunt niciodată suficiente. Încercați-le.

Ingrediente necesare:

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

Author: morenews99.com