Uncategorized

REȚETĂ: Cum să întindeți cele mai ușor și rapid foi de plăcintă de casă

**Rețetă și prezentare video de la Aurora Rețete – cum să întindeți foile de plăcintă de casă într-un mod rapid, simplu și ușor. Nu există nimic mai bun decât o plăcintă de casă, iar dacă este făcută cu foi întinse acasă, este și mai bună. În trecut, era preparată foarte des și consumată ca fel principal.

 


 

Astăzi, rar cineva știe să întindă foi de casă, iar această rețetă va fi de mare ajutor pentru tinerii gospodari și gospodine care doresc să învețe cum se prepară o plăcintă de casă frumoasă. Ingrediente necesare: 1 kg făină, 70-80 ml ulei, 1 lingură sare, 500-600 ml apă călduță.

 

 

Pentru umplutură: 300-400 g brânză, 6 ouă. Mod de preparare: Într-un bol adânc puneți făina, adăugați uleiul și sarea, apoi adăugați treptat apa călduță și frământați aluatul. Aluatul trebuie să fie moale, nu trebuie să fie tare și elastic, ci moale și plăcut la atingere.

Aluatul trebuie frământat bine și să nu se lipească de mâini. După ce a fost bine frământat, împărțiți-l în trei bile mai mari. Dacă faceți foi mai mici, atunci faceți mai multe bile mici. Pe o suprafață ușor presărată cu făină întindeți bilele de aluat cu ajutorul unui sucitor.

Foile trebuie să fie de dimensiunea aproximativă a unei pizza medii. Ungeți întreaga suprafață cu ulei și lăsați-o într-un bol, de asemenea, uns. În loc de ulei, puteți folosi și grăsime topită. Foile ungute trebuie să odihnească timp de aproximativ 15 minute pentru a fi mai ușor de întins.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

Author: morenews99.com