Uncategorized

Doar 3 ingrediente, fără zahăr, în 5 minute, utilizat pentru slăbit

Puneți în blender trei banane decojite, rupte în bucăți mai mici, adăugați 30 g de cacao pudră și o linguriță de scorțișoară (opțional), apoi mixați bine până obțineți un piure uniform de banane.

Adăugați amestecul obținut din banane și cacao în cele 300 g de fulgi de ovăz. Amestecați cu o lingură sau spatulă până când totul este complet uniform și distribuit uniform, apoi împărțiți amestecul în două părți egale.

Tapetați o formă mai mică de tort cu hârtie de copt pe fund și pe laterale, apoi turnați una dintre jumătățile de amestec, distribuiți-o uniform și apăsați puțin pentru a forma „crusta”, adică baza tortului.

Luați o banană mai mare și tăiați-o în felii de 2-3 mm grosime. Așezați-le peste baza de fulgi de ovăz și acoperiți întreaga suprafață. Presărați deasupra cealaltă jumătate din amestec.

Distribuiți uniform, apăsați cu lingura/spatula și neteziți suprafața. Acoperiți deasupra cu folie alimentară transparentă și lăsați tortul în frigider timp de 3 ore pentru a se răci și a se întări bine.



PENTRU DECORARE/GLAZURĂ: Într-un blender puneți o banană decojită și mărunțită, adăugați o lingură plină de cacao organică, apoi mixați până obțineți un topping frumos și neted. Aplicați-l peste tort, întindeți-l deasupra și presărați nuci sau alune măcinate.