Uncategorized

Prăjitură foarte pufoasă: O pregătesc în 1 minut! E perfectă când sunt pe fugă.”

Într-un bol mare adaug gălbenușurile și zahărul, apoi bat cu un tel de mână. Odată ce obțin un amestec fără cocoloașe, adaug uleiul de floarea-soarelui și laptele, apoi încep din nou să amestec energic.

Apoi adaug făina cernută pentru a obține rezultatul dorit.

După ce am terminat acest proces, pun rezultatul deoparte și recuperez bolul cu albușurile. Apoi le bat până devin spumă tare cu un mixer electric și, între timp, adaug de mai multe ori lămâia și zahărul.

Când albușurile sunt gata, încep să le amestec, puțin câte puțin, cu amestecul de gălbenușuri, amestecând încet și cu mișcări circulare.

De îndată ce aluatul este gata, torn jumătate din el într-un bol curat. Aici adaug cacao amăruie cernută și amestec bine pentru a face totul omogen.

În acest moment, tot ce trebuie să fac este să iau o formă rotundă cu un diametru de 18 centimetri și să o tapetez cu hârtie de copt. La bază torn amestecul care conține cacao și, după ce îl nivelez, adaug și restul amestecului.

Apoi amestec ușor cremele împreună și bag forma la cuptor. Las prăjitura să se coacă timp de 45 de minute la 150 de grade. După ce au trecut minutele indicate, continui să coc la 180 de grade pentru încă 10 minute.

Când desertul este gata, îl servesc la masă cu o presărare de zahăr pudră.

Poftă bună!

Folie de aluminiu în congelator, de ce ar trebui să o folosiți: economisiți bani

Folosirea foliei de aluminiu în congelator este ideală pentru a economisi mulți bani. O metodă pe care trebuie să o încercați acum.

Cu cât dimensiunea gheții din congelator este mai mare, cu atât acest aparat important necesită mai multă energie, necesitând îngrijire și întreținere.

Utilizările foliei de aluminiu

În fiecare casă există un pachet de folie de aluminiu, sub forma unui tub practic, acest aliat al gospodinelor în bucătărie, îndeplinește numeroase funcții.

Folia de aluminiu este un element esențial în fiecare bucătărie. Utilitatea sa nu constă exclusiv în conservarea alimentelor, care este probabil principalul său scop destinat.

Dar și în faptul că este un element care se adaptează la nevoi foarte diverse și care poate reprezenta o alternativă bună în cazul evenimentelor neprevăzute de zi cu zi.

Producătorii explică faptul că ambele părți ale hârtiei au aceeași funcție. Cu toate acestea, dacă intenționăm să o folosim în cel mai bun mod și trebuie folosită în cuptor, trebuie să ținem cont că partea lucioasă a hârtiei absoarbe mai multă căldură, deoarece reflectă mai multă lumină.

Prin urmare, este recomandabil să păstrăm partea lucioasă în interior și partea mată în exterior atunci când gătim. Astfel, când vine vorba de ambalarea alimentelor, utilizarea este indiferentă, deși tendința este de a lăsa partea care strălucește mai mult la exterior, o practică ce ar putea răspunde mai mult unei chestiuni estetice decât altceva.

 


 

 

Dar ambele părți fac aceeași treabă de gătit, congelare și conservare a alimentelor. Nu există nicio diferență funcțională.