Uncategorized

Pâine colorată care mă încântă de fiecare dată…

„O pâine gustoasă și sănătoasă, ușor de făcut și și mai ușor de mâncat. Este foarte delicioasă și decorativă, astfel încât sigur copiii o vor adora. Acesta este încă un mod delicios de a le servi legume într-un mod puțin diferit.

 


 

Ingrediente necesare: 400 g dovlecei, 100 g morcovi, 250 g brânză proaspătă (sau urdă), 4 ouă, 95 g griș, sare, piper negru după gust.

 

 

 

Mod de preparare: Dovleceii tineri cu coaja moale nu trebuie curățați, doar trebuie să fie bine spălați. Dacă au coaja dură, va trebui să-i curățați. Dați morcovul și dovleceii pe răzătoare sau în robotul de bucătărie pentru 10 secunde, și gata.

Puneți legumele rase într-un bol, apoi adăugați 2-3 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru. Amestecați totul, apoi adăugați 4 ouă întregi, 250 g brânză proaspătă și 95 g griș. Combinați toate ingredientele într-o compoziție semi-lichidă.

Ungeți și presărați cu puțină făină o tavă sau un vas termorezistent (dacă folosiți hârtie de copt, se va lipi, testat), apoi turnați compoziția în interior.

Distribuiți-o uniform și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de aproximativ 30-40 de minute.

Pâinea cu dovlecei și brânză poate fi servită caldă sau rece, ca atare sau împreună cu alt fel de mâncare. /kuharica.kontin.info. Cu siguranță vă va plăcea și următoarea rețetă de plăcintă rapidă cu spanac:

Cea mai bună plăcintă turnată cu brânză și spanac – se prepară rapid și ușor

Plăcinta turnată cu două tipuri de brânză și spanac este cea mai bună, cea mai rapidă și cea mai ușoară plăcintă. Este foarte gustoasă și reușește de fiecare dată!

Ingrediente necesare:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI….

 

Author: morenews99.com