Uncategorized

Nimeni nu m-a crezut că le-am făcut singură

Dacă preferați dulciurile mai puțin dulci ca mine și doriți în același timp să scădeți în greutate, atunci vă recomand această rețetă pentru dulciuri delicioase și sănătoase care nu conțin zahăr sau făină. Se prepară foarte repede și simplu, și arată ca și cum ar fi fost fabricate în fabrică.

 



Când le-am servit pentru prima dată prietenelor, nu m-au crezut că sunt făcute acasă, și cu atât mai puțin că le-am preparat singură, deoarece este cunoscut că nu sunt foarte pricepută în bucătărie. Totuși, căutând prin diverse diete, am găsit întâmplător această rețetă și, după ce am vizionat videoclipul, am decis să încerc să le fac.

 

 

 

Procedura este într-adevăr ușoară, ca un joc de copii, și chiar și eu am fost surprinsă de rezultat. În loc de zahăr, această rețetă folosește miere, dar puteți folosi orice îndulcitor preferați. De asemenea, se folosește ciocoladă, care este recomandat să aibă un minimum de 70% cacao. Iată ce aveți nevoie:

Ingrediente necesare: 300 g brânză cremă (poate fi brânză de vaci sau brânză tânără nesărată), 40 g ulei de cocos sau unt, 40 g miere, 1 linguriță mică extract de vanilie, 20 g făină de cocos, 40 g arahide nesărate prăjite, 160 g ciocoladă neagră, 40 g ulei. Cantitatea aceasta este suficientă pentru 4 prăjituri mari.

Mod de preparare:

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

 

Author: morenews99.com