Uncategorized

O gospodină din Turcia a impresionat pe toată lumea cu această plăcintă care se face în 5 minute.

Spălați doi cartofi de mărime medie cu apă rece, curățați-i și tăiați-i în cuburi mici. Faceți același lucru și cu restul legumelor: spălați-le bine, curățați-le și apoi tăiați-le mărunt.

Într-un vas adânc, bateți patru ouă cu o furculiță sau un tel, apoi adăugați legumele tăiate. Amestecați și adăugați 100 g de brânză feta tăiată în cuburi. Puteți, de asemenea, să o sfărâmați cu mâinile, în bucăți mai mici și mai mari, după preferință.

În loc de brânză feta, puteți adăuga brânză după preferință, brânză tofu, urdă și altele. În rețeta integrală nu este inclus, dar după gust puteți adăuga și câteva măsline tăiate, castraveți murați sau alte ingrediente după preferință.

Amestecați pentru a distribui uniform toate legumele împreună cu brânza în ouăle bătute. Apoi adăugați treptat 450 g de făină amestecată cu două plicuri de praf de copt, pentru a putea amesteca mai bine compoziția.

 

 


 

 

Ungeți cu ulei sau unt o tavă de 32 cm în diametru și presărați-o cu făină (scuturați excesul). Turnați compoziția pregătită, nivelați și presărați deasupra cașcaval ras. Puneți la copt în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru aproximativ 30-35 de minute.