Uncategorized

ACEASTA ESTE SECRETUL PENTRU O CIORBĂ CREMOASĂ FĂRĂ RÂNTĂȘ…

  1. Spălați bine legumele și curățați-le, dacă este necesar, apoi tăiați-le. Tăiați cartofii în cuburi de mărimea unei înghițituri sau după preferință, dar de mărime aproximativ egală pentru a fierbe uniform.
  2. Ceapa este mai moale, așa că puteți tăia întreaga ceapă doar pe jumătate. Tăiați morcovii în bucăți de dimensiuni similare cu cartofii. Din legume, în afară de cele enumerate, puteți adăuga și altele, ce aveți în frigider.
  3. Tăiați în același mod păstârnacul și țelina, apoi adăugați bucățile de carne spălate și curățate anterior. Dacă aveți, nu ratați să adăugați și un ardei roșu proaspăt (dacă este mare, este suficientă doar jumătate), deoarece îi oferă ciorbei un gust irezistibil. Adăugați 2 căței de usturoi, frunze de țelină sau pătrunjel.
  4. Apoi turnați apă rece peste toate, să acopere totul, aproximativ doi litri de apă. Puneți la foc, apoi, după ce începe să fiarbă, reduceți temperatura la minim și lăsați să fiarbă aproximativ o oră și jumătate sau până când carnea este fragedă. Cu cât ciorba fierbe mai mult, cu atât devine mai bună și mai gustoasă.
  5. Când ciorba este gata, scoateți carnea și tăiați-o cât mai mărunt posibil (îndepărtați eventualele oase), iar în acest timp, blenduiți legumele din ciorbă cu un mixer de mână. Mixați până când totul devine neted și cremos.

 

 


  1. Apoi puneți carnea tăiată înapoi în ciorbă, iar oala puneți-o din nou pe plită și lăsați să fiarbă încă 5 minute, amestecând. Adăugați condimentele dorite, lăsați să se dizolve și ciorba dumneavoastră este gata de servit.