Uncategorized

“Prânz gourmet cu carne tocată… SE FACE UȘOR, ÎN 20 DE MINUTE…”

  1. Dizolvați zahărul și drojdia în apă caldă. După câteva minute, adăugați făina amestecată cu sare și frământați un aluat mediu de moale care nu se lipește. Lăsați-l acoperit să odihnească timp de 30 de minute.
  2. Soteți carnea într-o cantitate mică de ulei, adăugați ceapa tocată și continuați să sotați puțin, apoi adăugați ardeii și roșiile tocate, amestecați, adăugați pasta de roșii și condimentele.

Amestecați bine, acoperiți și lăsați să se calească timp de aproximativ 10 minute. Apoi adăugați apă fierbinte și fierbeți încă puțin, până când totul se înmoaie bine și se îngroașă.

  1. Frământați puțin aluatul pe o suprafață presărată cu făină și formați 12 bile, lăsați-le să se odihnească 5 minute. Apoi, pe o suprafață presărată cu făină, întindeți-le în foi cât mai subțiri.
  2. Coaceți foile într-o tavă uscată și largă, timp de 1-2 minute pe fiecare parte.
  3. Așezați prima foaie coaptă într-o tavă mare, adăugați umplutura de carne, puțin pătrunjel tocat și cașcaval ras. Continuați să așezați straturi până când folosiți toate ingredientele.

 


 

Când puneți ultima foaie, tăiați-o și apoi ungeți-o cu umplutura de carne rămasă. Presărați cu pătrunjel și cașcaval cheddar ras. Coaceți la 200°C timp de aproximativ 20 de minute.”