Uncategorized

Prânz gurmand cu carne tocată… SE FACE UȘOR, ÎN 20 DE MINUTE…

  1. Dizolvați zahărul și drojdia în apă caldă. După câteva minute, adăugați făina amestecată cu sarea și frământați un aluat moale care nu se lipeste. Lăsați-l acoperit să se odihnească 30 de minute.
  2. Prăjiți carnea într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugați ceapa tocată și continuați să căliți puțin, după care adăugați ardeii tocați, roșiile, amestecați, apoi adăugați pasta de roșii și condimentele. Amestecați bine, acoperiți și lăsați să se înăbușească aproximativ 10 minute. Apoi adăugați apă fierbinte și fierbeți puțin până când totul se înmoaie și se îngroașă.
  3. Frământați aluatul puțin pe o suprafață înfăinată și formați 12 bile, lăsați-le să se odihnească 5 minute. Apoi, pe o suprafață înfăinată, întindeți-le în foi cât mai subțiri.
  4. Coaceți foile într-o tigaie uscată, largă, câte 1-2 minute pe fiecare parte.

 


  1. Apoi, într-o tavă mare, puneți prima foaie coaptă, apoi umplutura de carne tocată, puțin pătrunjel tocat și cașcaval ras. Repetați până folosiți toate ingredientele. Când puneți ultima foaie, tăiați-o și apoi ungeți-o cu umplutura de carne rămasă. Presărați pătrunjel și cașcaval Cheddar ras. Puneți la copt la 200°C timp de aproximativ 20 de minute.