Uncategorized

“Plăcintă rapidă, delicioasă și irezistibilă cu iaurt, gata în 15 minute… 4 rețete”

– Nu numai că este foarte ieftină și rapidă, dar este și foarte gustoasă – plăcintă cu doar 3 ingrediente. Dacă nu aveți mult timp și doriți să pregătiți ceva gustos, rapid și simplu, atunci această plăcintă cu doar trei ingrediente este o masă excelentă care poate înlocui chiar și prânzul.

Este hrănitoare, vă va economisi bani și timp, și vă va umple stomacul. Înregistrați-vă rețeta. Veți avea nevoie de aproximativ jumătate de kilogram de foi de plăcintă gata făcute, 6 ouă și un litru de iaurt. Este cu adevărat o rețetă excelentă.

Ingrediente necesare: 500 g foi de plăcintă, 6 ouă, 1 litru iaurt, 1 linguriță sare, puțin ulei pentru ungerea tavii (30 cm).

Mod de preparare: Bateți ouăle cu un mixer până devin spumoase. Adăugați iaurtul (lăsați 3-4 linguri pentru ungerea deasupra). Amestecați ouăle și iaurtul.

Ungem tava. Așezați un strat și încă unul deasupra lui, încrucișat. Apoi luați câte o jumătate de foaie și înmuiați-o în amestec și așezați-o în tavă.

Nu le apăsați unul pe altul, dar așezați-le astfel încât să fie umplut, nu strâns. De asemenea, nu economisiți umplutură. Când faceți un rând, luați o foaie și împărțiți-o în 3 părți, nu trebuie să fie precis. Puțin îndoit așezați-l pe ici-colo pe foile înmuiate.

Continuați cu înmuierea și așezarea peste aceste foi uscate. Aceste foi uscate sunt puse pentru a absorbi puțin din umplutură. Lăsați unul pentru a acoperi. Dacă vă rămâne umplutură, turnați-o uniform peste foile înmuiate. Acoperiți-le pe cele care atârnă de margine, așezați ultima foaie și ungeți cu iaurt.

Coaceți la 200 de grade celzius timp de cel puțin jumătate de oră. Când se rumenește plăcinta, acoperiți-o cu hârtie și coaceți încă 10 minute. Ca garnitură, puteți servi iaurt – este o combinație perfectă. De asemenea, dacă așteptați puțin să se răcească, veți savura și mai mult gustul. / Kuvajmoblogovski.com

III REȚETĂ – Plăcintă rapidă, foarte gustoasă și ușoară. Am primit rețeta de la soacra surorii mele, o fac adesea datorită gustului și pregătirii rapide. Ingrediente necesare: 500 g foi de plăcintă gata preparate, 350 – 500 g brânză, 100 ml iaurt, 100 ml apă minerală cu gaz, 4 ouă, 100 ml ulei și sare.

Mod de preparare: 1. Bateți ouăle, iaurtul și apa minerală cu gaz, adăugați puțină sare. 2. Într-o tavă unsă, puneți o treime din foi, dar fiecare foaie în parte o împrospătați ușor cu ulei fierbinte. 3. Apoi adăugați jumătate din brânză, repetați procedura, iar apoi foi pe care le ștrăngeți ușor, apoi brânză și la sfârșit al treilea rând de foi.


 

 

Tăiați plăcinta în cuburi cu un cuțit ascuțit, apoi ultima foaie o împrospătați și cu ulei fierbinte și turnați cu amestecul de ouă. Lăsați-le să absoarbă foile și puneți-le să se coacă aproximativ 35 de minute la 180 de grade, până când devin aurii. / Rareori tata m-a surprins pentru masa sau cina, doar într-o clipă am simțit mirosul care a atins bucătăria … Tata nu mai este … Iar mirosul acestei plăcinte mă întoarce întotdeauna, cel puțin pentru un moment în acele zile fără griji pe care le-am petrecut împreună … Rețeta pentru plăcinta de casă, cum ar fi făcut un tată preferat.