Uncategorized

Rețetă: Brânză de casă cu 1 litru de lapte, jumătate de lămâie și 1 iaurt

Brânză de casă adaugă o dimensiune cremoasă delicioasă oricărui fel de mâncare; merge bine cu sandvișuri, salate și paste. Chiar dacă există multe varietăți de brânză proaspătă disponibile, nimic nu se compară cu brânza produsă proaspăt de la zero. Aceasta nu doar că este gustoasă, dar și foarte simplu de preparat; tot ce aveți nevoie este lapte, iaurt și suc de lămâie. Dacă doriți să impresionați prietenii cu queso fresco făcut în casă, acest articol are o rețetă fantastică pentru voi.

 



Ați dorit întotdeauna să faceți brânză acasă, dar v-a fost teamă să greșiți? Nu vă faceți griji; prepararea brânzei de casă este cel mai simplu lucru pe care-l puteți face. Cu doar trei ingrediente simple, puteți deveni steaua aperitivelor cu această rețetă simplă.

 

 

 

Beneficiile pentru sănătate ale brânzei de casă:

  • Un adevărat tezaur de proteine
  • Persoanele care practică culturismul adesea consumă multă brânză de casă, și nu este întâmplător! Până la 36% din proteinele din brânzeturile proaspete sunt benefice pentru multe funcții corporale, inclusiv repararea celulelor și crearea anticorpilor pentru protejarea împotriva bolilor.
  • O sursă foarte benefică de calciu
  • În timp ce laptele este cunoscut pentru conținutul său ridicat de calciu, brânza de casă se remarcă și ea prin nivelul său crescut de calciu. Consumul de brânză de casă poate contribui la menținerea sănătății dinților și oaselor.

Nutriționiștii și dieteticienii recomandă adesea brânzeturile proaspete persoanelor care încearcă să piardă câteva kilograme, deoarece acestea sunt dense în nutrienți, satisfăcătoare fără a provoca îngrășare. În plus, gustul lor delicios stinge pofta de mâncare și vă menține pe drumul cel bun.

Un însoțitor multi-funcțional

  • Puteți folosi brânza de casă pentru a prepara o gamă largă de feluri de mâncare gustoase și bogate în nutrienți, și merge bine la micul dejun, prânz, gustări și aperitive.

Gătitul acasă este simplu.

 

  • Puteți produce ușor brânză de casă acasă, lucru extrem de benefic. Nu doar că veți avea un gustăre 100% naturală, dar veți simți și bucuria de a face propriile brânzeturi. Într-o clipă, puteți prepara o porție de queso fresco făcut în casă:

Tot ce aveți nevoie:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

Author: morenews99.com