Uncategorized

Înghețată de casă din 3 ingrediente…

Înghețata cu gust de căpșuni este pentru mulți gustul preferat. Totuși, cu toții știm astăzi că în înghețatele produse industrial nu găsim căpșuni, ci tot felul de alte ingrediente. De aceea, dacă și tu ești iubitor al acestui gust, notează-ți această rețetă care este super ușoară și simplă.

 


înghețată cu căpșuni – rețeta 1

 

 

 

Se prepară din doar trei ingrediente, iar de savurare te despart doar două ore, atât cât este necesar pentru a se răci în frigider. Pentru toți cei care preferă metoda tradițională de pregătire pe care o foloseau mamele și bunicile noastre, a doua rețetă o vei citi mai jos. Iată ce ai nevoie:

înghețată cu căpșuni – rețeta 2

INGREDIENTE NECESARE (rețeta 1): 500 ml smântână dulce, 150 g lapte condensat, 100 g căpșuni. PROCEDURĂ: Bate smântâna dulce rece cu mixerul până obții o cremă. În smântâna bătută, adaugă 150 g lapte condensat și bate din nou până se combină.

Separat, spală și curăță 100 g căpșuni, apoi toacă-le mărunt și adaugă-le în cremă. Amestecă cu o lingură sau spatulă până se distribuie uniform, apoi toarnă amestecul într-un recipient potrivit și pune-l în congelator timp de două ore.

PROCEDURĂ (rețeta 2):

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…….

 

 

Author: morenews99.com