Uncategorized

Cu acest îngrășământ natural, plantele tale de interior vor înflori neîncetat. Descoperă secretul splendorii lor!

Fiecare plantă de interior înflorește: ce ai nevoie pentru a face compost natural
Dacă decizi să prepari un astfel de produs cu propriile mâini, cantitatea de apă poate varia. În acest caz, există cei care optează pentru jumătate de litru de apă, în timp ce alții optează pentru un litru de apă pentru a face acest îngrășământ organic valoros. Din toate acestea este clar că în acest caz este o măsurare aproximativă și că, deși există variații în etapele procesului, nu vei întâmpina nicio dificultate.

În mod specific, este un îngrășământ natural care îți va permite să activezi creșterea plantelor tale, cu nașterea numeroaselor frunze noi și o înflorire care te va lăsa fără cuvinte.

Trebuie să adaugi puțină făină de oase în apă, care este o modalitate bună de a fertiliza eficient. Este unul dintre cele mai valoroase ingrediente, deoarece conține mai mulți nutrienți precum fosforul și calciul.

În plus, acest produs este foarte util pentru fertilizarea arbuștilor, gazonului, pomilor fructiferi și plantelor pe care le ai în casele tale.

În mod normal, este un ingredient pe care îl poți găsi în magazinele care vând produse agricole sau îl poți cumpăra online.

Pentru cultivarea organică, acest produs este recomandat tocmai datorită proprietăților sale optime, care permit o creștere excepțională a plantelor de interior.

 



Etapele procesului de preparare
Așa cum ai citit deja, pentru a pregăti acest compost impresionant, vei avea nevoie de un litru sau jumătate de litru de apă, în funcție de alegerea ta. Vei avea nevoie și de făină de oase. Acum trebuie doar să…