Uncategorized

Chiftele de conopidă cu sos tartar vegan

Crocanți la exterior și suculenți și savuroși la interior, aceste chiftele de conopidă sunt compania ideală pentru un sos tartar vegan cremos și acidulat. Nu doar că sunt gustoase, dar sunt și o completare excelentă la orice masă datorită tuturor elementelor sănătoase. Răsfață-te cu aceste chiftele de conopidă delicioase pentru un aperitiv impresionant, un fel principal sănătos sau o gustare încântătoare.

 

 



 

Timp necesar: O jumătate de oră Durată: douăzeci și cinci de minute Gătire: douăzeci și cinci de minute De ce ai nevoie pentru a face chiftele de conopidă: Un cap de conopidă de mărime medie Două linguri de coajă de psyllium O cană (o sută de grame) de migdale măcinate Condimentează cu sare, după gust. Piper negru proaspăt, după preferință 2 cepe verzi, tăiate subțire 3-4 căței de usturoi, tocați mărunt Ulei pentru tigaie

 

 

 

Pentru sosul tartar vegan: 1/2 avocado, curățat și feliat O linguriță de oțet 4-5 murături feliate și 70 ml (5 linguri) de iaurt fără lactate Condimentează cu sare, după gust. Piper negru proaspăt, după preferință

Instrucțiuni Pregătește conopida: Separa buchețelele de conopidă. Pentru fierbere, adaugă sare într-o cratiță mare cu apă. Fierbe buchețelele de conopidă timp de trei minute după ce le-ai transferat în cratiță. După ce le scurgi, lasă-le deoparte să se răcească. Mărunțește fin buchețelele de conopidă răcite.

Rețeta pentru sosul tartar vegan: Bate oțetul, murăturile tăiate fin, avocado și iaurtul fără lactate într-un bol. Adaugă sare și piper. Amestecă până se combină, apoi pune în frigider pentru 20 de minute pentru a scoate în evidență gustul sosului.

Adună ingredientele pentru chiftelele de conopidă:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

Author: morenews99.com