Uncategorized

Dacă aveți prune și o ac de cusut, puteți face o băutură sănătoasă pentru iarnă…

Dacă aveți sâmburi și prune, puteți face o băutură sănătoasă pentru iarnă… COMPOT DE PRUNE INTEGRE, fără conservanți și substanțe chimice… puțini cunosc această taină…

 


Compotul este o băutură preferată vara, deoarece răcorește când este băut rece, dar și în timpul sezonului rece, când este băut cald, pentru că încălzește, întărește și are un gust de fructe excelent și un miros irezistibil.

 

 

 

Desigur, compotul este potrivit de băut pe tot parcursul anului, deoarece este benefic pentru sănătate, deoarece proprietățile sale permit regenerarea și menținerea unui aspect tânăr. Sorbitolul și pectina sunt substanțele conținute în prune și acționează eficient asupra procesului de digestie, contribuind, printre altele, la o scădere treptată a greutății.

În plus, prunele sunt bogate în vitaminele C, A, PP, C, fier, magneziu, zinc, iod, care contribuie la funcționarea corectă a intestinelor și tractului gastrointestinal.

Compotul de prune elimină toxinele din organism și scade colesterolul. Prunele sunt, de asemenea, o sursă bună de iod.

Cinci prune uscate furnizează 13 mcg de iod, sau aproximativ 9% din necesarul zilnic. Știm cu toții cât de importantă și necesară este această componentă.

REȚETĂ PENTRU COMPOT DE PRUNE INTEGRE, FĂRĂ CONSERVANȚI –

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

Author: morenews99.com