Uncategorized

Brioșe Keto cu Dovlecel

Adu temperatura cuptorului la 350 de grade Fahrenheit (175 de grade Celsius). Pregătește o tavă de brioșe căptușind-o cu hârtii de brioșe sau ungând ușor cu unt formele. Într-un bol mare, amestecă ingredientele umede: dovlecelul ras, sosul de mere neîndulcit (sau iaurtul grecesc), laptele de migdale, uleiul de cocos, ouăle (sau ouăle de in) și siropul fără zahăr (sau eritritolul).

 

 

 

 

Amestecă bine. Amestecă Ingredientele Uscate: Într-un bol separat, combină făina de migdale, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara măcinată, nucșoara pudră, sarea și piperul negru măcinat. Combină ingredientele: Amestecă ingredientele uscate cu cele umede, apoi amestecă până când totul este combinat. Opțional: Adaugă nuci tocate, fulgi de cocos neîndulcit sau fulgi de ciocolată fără zahăr, dacă dorești.

 

 

 

 

 

Pune aluatul în tava de brioșe, umplând fiecare formă cam trei sferturi din capacitate. Pune tava de brioșe în cuptorul preîncălzit și coace timp de 20-25 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, iar vârfurile sunt aurii. Răcire: După ce scoți brioșele din cuptor, lasă-le câteva minute să se răcească în tavă. Apoi, pune-le pe un grătar pentru a se răci complet. Iată informațiile nutriționale pentru o brioșă, aproximativ: Energie: 130 Conținut de grăsimi: 10g Colesterol:

 

 


 

 

3g Cu ouă, adaugă 20 miligrame de colesterol. Sare: 150 miligrame Carbohidrați: 5 grame Fibre: 2 grame Zahăr: 1 gram Conținut de proteine: 4g. Menținând carbohidrații scăzuți și aromele intacte, aceste brioșe sunt perfecte pentru oricine urmează dieta ketogenică. Sper că îți vor plăcea aceste brioșe keto cu dovlecel!