Uncategorized

Uită de detergent, acest produs curăță de până la 10 ori mai bine și deja îl ai acasă.

Prin urmare, ar trebui să optezi pentru produse de curățare care nu conțin coloranți, mai ales dacă ai pielea foarte sensibilă. Cum se folosește? Este suficient să iei în considerare volumul hainelor care trebuie curățate.

De exemplu, poți opta pentru un maximum de 3 lingurițe de detergent pentru vase. În acest fel, hainele tale pot fi spălate în siguranță.

Alte ingrediente care pot fi utilizate în locul detergentului clasic Dar poți alege și altceva, știi? În acest caz, poți folosi și săpun solid de mâini și să-l folosești întotdeauna în mașina de spălat.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să razi și să amesteci acest ingredient cu bicarbonat de sodiu.

Bicarbonat de sodiu Odată ce ai făcut acest lucru, poți adăuga acest amestec în cuvă și începe spălarea. Vei vedea că hainele tale vor fi impecabil de curate.

Mai mult, soluțiile nu se termină aici. Poți face și propriul tău detergent ecologic și natural urmând aceste instrucțiuni.

Indicații care îți vor permite să albesti rufele, deoarece va crea un remediu destul de bun.

Atât timp cât tot ce este indicat mai jos este respectat:

300 g de bicarbonat de sodiu. 350 g de săpun de Marsilia. 250 g de sare de mare. 100 ml de acid citric. Ce trebuie făcut în acest moment?

Va trebui să razi săpunul, apoi să lași fulgii să se usuce peste noapte, iar a doua zi, să faci un alt pas. Adică, să zdrobești acești fulgi și să-i amesteci cu bicarbonat de sodiu și acid citric.

Apoi, toarnă sarea peste amestec și asigură-te că este foarte fină deoarece ar trebui să se dizolve rapid în mașină.

Poți păstra amestecul într-un recipient mic pentru a-l putea folosi la rufe, chiar dacă sunt haine albe.

Deoarece ingredientele enumerate te pot ajuta să scapi de petele prezente.

Dar de ce este bicarbonatul de sodiu atât de eficient?

Să începem prin a spune că vorbim despre o pudră albă care este prietenoasă cu mediul și multe altele. Are puteri uimitoare, inclusiv curățarea, îndepărtarea petelor, albirea.

Este folosit pentru a îndepărta petele care nu dispar. Trebuie doar să folosești o cană de bicarbonat de sodiu și hainele tale vor străluci ca niciodată.

Și dacă ai probleme de sensibilitate a pielii, nu te teme, deoarece vorbim despre un produs care nu pare să conțină aditivi. Deci nu vei avea probleme în acest sens.

Pentru ce este oțetul alb? Și ce putem spune despre oțetul alb? Cu siguranță vorbim despre un alt ingredient la fel de natural care te poate ajuta să creezi un detergent suplimentar combinând oțetul cu apă pentru a-ți spăla hainele și a scăpa de acele pete încăpățânate.

Oțet Pentru a face acest lucru, trebuie să folosești o cană de oțet și patru de apă.

Apoi trebuie să amesteci totul și să procedezi la aplicarea amestecului pe pete.

 


Apoi poți continua lăsând hainele la înmuiat aproximativ o oră și continuând spălarea în mașina de spălat. După cum poți vedea, vorbim despre metode complet naturale care pot face cu adevărat o mare diferență. De ce nu încerci? Hainele tale îți vor mulțumi.