Uncategorized

MÂNCAȚI ZI ȘI NOAPTE fără să adăugați niciun gram…

 

MÂNCAȚI ZI ȘI NOAPTE fără să adăugați niciun gram… Sănătos, gustos și cu puține calorii… PLĂCINTĂ RAPIDĂ CU TIKVICI

 


Tikvichite ajută la eliminarea lichidelor din organism, ceea ce este foarte important în timpul verii, dacă doriți să faceți detoxifiere sau să reduceți greutatea. În acest caz, acest aliment ar trebui să fie prezent mai des în mesele zilnice.

 

 

 

 

După rețeta Valentinei, preparați această mâncare gustoasă pentru prânz, despre care ea spune că a slăbit 20 kg cu o astfel de dietă.

Tikvicile sunt sărace în calorii și pot fi pregătite în multe moduri gustoase. Această mâncare este foarte asemănătoare cu musacaua și chiar mai gustoasă.

“Acesta este un rețetă excelentă pentru pierderea în greutate, în special pentru noi, care avem dificultăți în a găsi rețete gustoase dar sănătoase,” spune o cititoare.

Valentina recent a împărtășit astfel de rețete pentru slăbit, care sunt foarte apetisante, pe canalul ei de YouTube. Iată de ce aveți nevoie:

INGREDIENTE NECESARE: 2 tikvici – 600 g, 4 ouă, 200 ml iaurt, 30 ml ulei, sare, piper negru, oregano, turmeric sau curry, 4 linguri polenta – făină de porumb, 4 linguri făină de grâu – integrală, 1 plic praf de copt, 2 linguri semințe: susan, semințe de in, semințe de dovleac, chia, chimen, 200 g brânză, 50 g cașcaval ușor topit.

MOD DE PREPARARE:

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com