Uncategorized

Cel mai bun desert cremos într-un minut…

  1. Adăugați în lapte zahărul, zahărul vanilat și amidonul, apoi amestecați bine pentru a nu se forma cocoloașe. Puneți pe foc la temperatură medie și amestecați continuu până când atinge consistența dorită.
  2. Turnați crema fiartă într-un alt vas pentru a se răci mai ușor și acoperiți-o cu folie alimentară pentru a preveni formarea unei cruste. Când s-a răcit la temperatura camerei, începeți prepararea cremei.
  3. Turnați frișca lichidă rece într-un bol adânc și bateți-o cu mixerul până obțineți frișcă bătută. Dacă nu este suficient de dulce, adăugați una sau două linguri de zahăr pudră în timp ce bateți. Bateți crema răcită spumos cu mixerul.
  4. Adăugați jumătate din frișcă în cremă și mixați împreună pentru a se combina. Apoi, turnați întreaga compoziție în restul de frișcă (cealaltă jumătate), dar de data aceasta amestecați cu o lingură sau spatulă, nu cu mixerul.
  5. Crema trebuie să fie netedă și mătăsoasă, dar și spumoasă, aerată. Combinați cele două amestecuri cu mișcări lente. Într-un vas adânc de mărime medie, așezați pe fund biscuiți înmuiați scurt în lapte.
  6. Peste biscuiți, distribuiți uniform o treime din cremă, neteziți, apoi așezați un al doilea strat de biscuiți, de asemenea, scurt înmuiați în lapte. Repetați procedura până când terminați ingredientele.

 



Trebuie să obțineți trei straturi de biscuiți și trei straturi de cremă. Finalizați cu cremă și presărați deasupra ciocolată rasă. Răciți bine tortul în frigider timp de 5-6 ore înainte de servire.