Uncategorized

Cum funcționează Prajitura Magic Custard

Bateți zahărul și gălbenușurile de ou: Puneți zahărul și gălbenușurile de ou într-un bol mare și bateți-le împreună până devin ușoare și pufoase. Atât de mult ar trebui să dureze. Adăugați untul topit și vanilia: Adăugați untul topit și extractul de vanilie la amestecul de gălbenușuri de ou încet, amestecând tot timpul amestecul.

Răspândiți făina peste amestecul de gălbenuș de ou și amestecați-o doar până când este complet amestecată.

Adăugați laptele: Adăugați laptele rece încet, amestecând bine aluatul până când este neted și bine amestecat. E în regulă, aluatul va fi foarte subțire.

Bateți albușurile de ou: Puneți albușurile de ou într-un alt bol și bateți-le până se formează vârfuri strânse.

Încorporați albușurile de ou. Adăugați albușurile bătute la aluat încet, treime câte treime. E în regulă ca aluatul să pară puțin gros.

Puneți în tava de copt: Turnați aluatul în tava de copt pregătită. Folosește o lingură pentru a netezi partea de sus a aluatului.

Puneți prăjitura în cuptor. Asigurați-vă că cuptorul este cald. Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, sau până când prăjitura este coaptă și partea de sus este aurie. Când este gata, prăjitura va fi încă puțin zvântată în mijloc. Răciți și presărați: Lăsați prăjitura în tava de copt să se răcească complet. Presărați zahăr pudră deasupra după ce s-a răcit.

Pentru a tăia și servi, folosiți cu atenție hârtia de copt pentru a ridica prăjitura din tava de copt. Tăiați-o în bucăți și serviți.

Diferite tipuri de prăjituri magice cu budincă Mulți oameni iubesc prăjitura magică originală cu budincă pentru că este ușor de făcut și are un gust unic. Dar există și alte versiuni gustoase pe care le poți încerca:

Prăjitura magică cu ciocolată Pentru a face o prăjitură magică cu budincă bogată și dulce, amestecați 1/4 cană de pudră de cacao în făină.

Prăjitură cu budincă și lămâie magică Pentru a face aluatul să aibă gust de lămâie, adăugați coaja de la o lămâie și două linguri de suc de lămâie.

Prepararea unei prăjituri magice cu budincă de cafea este ușoară: amestecați doar 2 lingurițe de cafea instant în lapte înainte de a-l adăuga la aluat.

Ingrediente la temperatura camerei: Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că toate ingredientele sunt la temperatura camerei. Acest lucru este deosebit de important pentru ouă și lapte.

Împachetare ușoară: Fii delicat când încorporezi albușurile de ou pentru a păstra aerisirea, care este importantă pentru efectul de straturi.

Răcire corectă: Asigurați-vă că straturile sunt bine coapte și clare lăsând prăjitura să se răcească complet înainte de a o tăia.

În concluzie O prăjitură magică cu budincă este un desert delicios care îmbină cele mai bune aspecte ale diferitelor straturi într-un tratament delicios.

tratare. Este preferat pentru că are o istorie lungă, materiale simple și multe modalități de a-l face propriul tau.

pentru mulți. Puteți face propria prăjitură magică cu budincă acasă urmând rețeta și sfaturile date.

Aduceți acest tratament unic acasă și împărtășiți distracția. Așa că încălziți cuptorul,

 

 


 

Ia-ți lucrurile împreună și pregătește-te să coace o prăjitură care va face pe toată lumea fericită.

Simți-o