Uncategorized

Pachețele rapide cu mere și foietaj: Desert delicios în doar 5 minute!

Bucățele de desert sănătoase și gustoase: Rețetă pentru o gustare puternică

 



Cine a spus că prepararea dulciurilor acasă trebuie să fie dificilă? Jocul se va schimba cu această rețetă de Pachețele cu Mere și Foietaj! Calde, pufoase și foarte delicioase, acest desert necesită doar 2 mere și 5 minute din timpul tău. Este ideal pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a surprinde vizitatorii în ultimul moment.

 

 

De ce ai nevoie:

Două mere, preferabil de varietățile Granny Smith sau Honeycrisp, pentru umplutură. Aceste tipuri sunt dulci și acrișoare, și își păstrează bine forma.
Două lingurițe de zahăr: caramelizază merele când sunt gătite și le îndulcește.
O lingură de unt: face ca merele să se călească mai ușor și adaugă o notă de bogăție.
Puțină scorțișoară, cea mai clasică și aromată mirodenie de toamnă, merge perfect cu merele.
Aluat de foietaj: atracția principală! Dezgheță-l din magazin. Coaja fragedă și aerată făcută de aluatul de foietaj merge de minune cu umplutura de mere. Acest preparat este ușor de făcut, deoarece poți folosi foietaj pe care îl poți cumpăra din supermarket.
Pentru a adăuga o notă dulce și lucioasă, perii pachețelele cu trei linguri de gem de caise înainte de a le coace. Pentru o schimbare de gust, încearcă să topi gem de piersici sau unt în loc.
Trei linguri de migdale feliate: acestea vor da produselor de patiserie o textură crocantă și o aromă delicioasă. Poți folosi și nuci pecan sau nuci.
Un aluat aurit frumos este obținut prin perierea pachețelelor cu un ou bătut, format dintr-un gălbenuș de ou și o linguriță de lapte, înainte de coacere.
Zahăr pudră opțional pentru presărat: Pachețelele finite sunt îmbogățite cu o notă subtilă de dulceață și sofisticare.

Fă aceste delicii în doar 5 minute! Iată pașii:

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com